ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Vacature: Grafisch talent gezocht!

Indesign, Photoshop, Illustrator en Premiere Pro. Als grafisch talent weet jij dat dit rijtje alles te maken heeft met vormgeving. Ben je vrolijk, enthousiast, creatief én op zoek naar een uitdagende baan? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 
Grafisch vormgever/DTP’er
Wij zoeken een creatief en grafisch talent die ons marketingteam komt versterken. Jij wordt de creatieveling binnen onze organisatie en zorgt ervoor dat onze merken, winkelconcepten en on- en offline uitingen op een creatieve manier bij de doelgroep onder de aandacht gebracht worden. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het meedenken in de opzet van de marketingstrategie, grafisch en ook inhoudelijk vormgeven van onze marketinguitingen en het bedenken van acties. Tot slot ben jij een echte teamplayer, lijkt het je leuk om mee te bouwen aan het succes van onze nieuwe website en wil jij graag verder groeien binnen een internationaal en dynamisch bedrijf.
 
Hoe maak jij ons team compleet?
Wij zoeken iemand die beschikt over een afgeronde grafische opleiding (MBO of hoger) en een kei is in programma’s als Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop.
 
Verder zoeken we iemand die:
• Affiniteit heeft met videobewerking (een pre)
• Naast de Nederlandse taal ook het Engels of Duits goed beheerst
• Zich thuisvoelt in een team en zijn of haar hand niet omdraait voor andere 
  werkzaamheden op de marketingafdeling
• Het een leuke uitdaging vindt om events en beurzen te organiseren
• Snel kan schakelen en goed kan werken binnen deadlines
 
Wat bieden wij?
• Een zelfstandige en zeer afwisselende functie
• Een enthousiast en professioneel team met passie voor het vak
• Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden
 
Wij ontvangen je sollicitatie en cv graag via vacature@nauta.com (t.a.v. Els Nauta). Uiteraard zijn we erg benieuwd naar je portfolio waaruit je frisse ontwerpstijl blijkt. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Gerben van Dijk (06 2329 7439).