ContactgegevensLinksMissieNieuwsPolifer EuropeRetourformulierRoutebeschrijvingSeefie spaarprogrammaVeiligheid Kleine BedrijvenAlgemene verkoopvoorwaardenAlgemene inkoopvoorwaardenPrivacyverklaring

Dealer aan het woord: Terborgse HandelsOnderneming BVDit maal spreken we met Bastiaan Vriezen van de Terborgse HandelsOnderneming (THO). De THO bestaat sinds 1989 en is inmiddels al jaren een begrip daar waar het om inkoop, verkoop, verhuur en renovatie van nieuwe en/of gebruikte kantoor- en magazijninrichtingen gaat. De THO opereert landelijk en heeft toonzalen in Apeldoorn, Huissen en Terborg.

Het idee in 1989 was een handelsonderneming op te zetten in de breedste zin van het woord. De eerst ingekochte partij betrof gebruikt kantoormeubilair, het begin van een inmiddels specialistisch en servicegericht bedrijf met zo’n 20 vaste medewerkers. De THO beschikt over een totale vloeroppervlakte van ruim 12.000 vierkante meter in niets anders dan kantoor- en magazijninrichtingen.

Ook beveiligingsproducten kwamen en komen gebruikt binnen bij de THO. Net als bij de overige assortimentsgroepen kwam het in beginsel wel eens voor dat er niet altijd tegemoet gekomen kon worden aan de eisen en wensen van de klant. Niet lang na de start van het bedrijf werd er dan ook een assortiment nieuwe producten aan het leveringsprogramma toegevoegd zodat altijd aan de wensen en eisen van de klanten kon worden voldaan. In het assortiment nieuwe materialen aangaande beveiligingsproducten is Nauta een vaste partner.

'Het prettige is dat niet alleen bij vraagstukken in het geval Nauta’s eigen producten er een geweldige ondersteuning gegeven word maar ook aangaande onze gebruikte producten' geeft Bastiaan Vriezen aan.

Hij vertelt: 'Nauta heeft een groot aantal mensen rondlopen die kennis van zaken hebben, zelf weten we veel maar mochten we dan toch een keer het antwoord op een vraag aan onze klant schuldig moeten blijven is het in 9 van de 10 keer een kwestie van een telefoontje naar Nauta om de vraag alsnog te beantwoorden.

Onze hele verkoopafdeling kan, dankzij frequent bezoek en kennisoverdracht van de Nauta vertegenwoordigers, een gedegen advies geven over brand- en inbraakwerende opbergmiddelen. We beschikken over een uitgebreid assortiment. De merken Sistec, Salvus, Juwel en Sentry ontbreken niet in onze showrooms'.

Mocht u een keer in de omgeving van Apeldoorn, Huissen en/of Terborg zijn kunnen wij u aanraden eens binnen te lopen en te zien wat de THO ook u wellicht kan bieden.